You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Om oss

thyssenkrupp Materials Norge leverer et bredt sortiment innen karbonstål, rustfritt stål og metaller. Våre ansatte har lang erfaring innen bransjen og takler de fleste utfordringer.

thyssenkrupp konsernet er ledende på verdensbasis, og takket være dette nettverket, har vi muligheter til å tilby de fleste materialer, også iht. våre kunders spesifikasjoner.

thyssenkrupp garanterer høy kvalitet på sertifisering og sporbarhet, vi sørger for at alle spesifikasjoner er iht. kundens krav. Vi er sertifisert etter ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015.

thyssenkrupp Materials er en del av det verdensomspennende konsernet thyssenkrupp AG, med over 106.000 ansatte og avdelinger i over 80 land.

engineering. tomorrow. together.

Tre ord som beskriver hvem vi er, hva vi gjør og hvordan vi gjør det.

engineering.

Vi konstruerer løsninger for deg. Med et omfattende program tilpasset våre kunders behov og forespørsler, blir vi den ledende distributøren av stålprodukter.

tomorrow.

Vår dype markedsforståelse, vårt internasjonale fotavtrykk og våre lidenskapelige medarbeidere gjør oss til en effektiv, pålitelig og kundeorientert servicepartner.

together.

hyssenkrupp Materials Serbia ansatte er fagpersoner som kommuniserer med eksperter i hele thyssenkrupp-gruppen over hele verden, til daglig. Våre ansatte ser på seg selv som kvalifiserte samarbeidspartnere og rådgivere. De jobber kontinuerlig med å forbedre sin kunnskap og deler sjenerøst sin internasjonale erfaring.