Om oss

thyssenkrupp Materials Norge leverer et bredt sortiment innen karbonstål, rustfritt stål og metaller. Våre ansatte har lang erfaring innen bransjen og takler de fleste utfordringer.

thyssenkrupp konsernet er ledende på verdensbasis, og takket være dette nettverket, har vi muligheter til å tilby de fleste materialer, også iht. våre kunders spesifikasjoner.

thyssenkrupp garanterer høy kvalitet på sertifisering og sporbarhet, vi sørger for at alle spesifikasjoner er iht. kundens krav. Vi er sertifisert etter ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015.

thyssenkrupp Materials er en del av det verdensomspennende konsernet thyssenkrupp AG, med over 150.000 ansatte og avdelinger i over 80 land.

engineering. tomorrow. together.

Tre ord som beskriver hvem vi er, hva vi gjør og hvordan vi gjør det.

engineering.

Vi konstruerer løsninger for deg. Med et omfattende program tilpasset våre kunders behov og forespørsler, blir vi den ledende distributøren av stålprodukter.

tomorrow.

Vår dype markedsforståelse, vårt internasjonale fotavtrykk og våre lidenskapelige medarbeidere gjør oss til en effektiv, pålitelig og kundeorientert servicepartner.

together.

hyssenkrupp Materials Serbia ansatte er fagpersoner som kommuniserer med eksperter i hele thyssenkrupp-gruppen over hele verden, til daglig. Våre ansatte ser på seg selv som kvalifiserte samarbeidspartnere og rådgivere. De jobber kontinuerlig med å forbedre sin kunnskap og deler sjenerøst sin internasjonale erfaring.

thyssenkrupp

Forretningsvirksomheten er organisert i fem forretningsområder: Components Technology, Heft Technology, Industrial Solutions, Materials Services og Steel Europe. Forretningsområdene er delt inn i forretningsenheter og driftsenheter. I 79 land er 461 datterselskaper og 25 investeringer regnskapsført etter egenkapitalmetoden inkludert i konsernregnskapet.

Components Technology

Components Technology

390/5000

produserer høyteknologiske komponenter over hele verden for bil- og maskinsektoren. I bilbransjen inkluderer produktutvalget kamaksler, veivaksler, styrings- og dempingssystemer, fjærer og stabilisatorer, og montering av akselmoduler. I maskinsektoren leverer thyssenkrupp komponenter til anleggsmaskiner, vindturbiner og en rekke generelle tekniske applikasjoner.

Elevator Technology

Elevator Technology

er en ledende produsent av persontransportsystemer. Porteføljen inkluderer passasjer- og godsheiser, rulletrapper og gåturer, og passasjerbroer på flyplasser, samt trappe- og plattformheiser. Med innovativ, energieffektiv teknologi setter Elevator Technology standarder for hele sektoren - for eksempel med revolusjonerende løsninger som TWIN, MULTI og ACCEL-systemer for enda smartere mobilitet.

Industrial Solutions

Industrial Solutions

spesialiserer seg på bygging av industrianlegg. Forretningsområdet designer, bygger og tjenester kjemiske, raffineri og andre industrikomplekser. For bilindustrien leverer forretningsområdet karosseri- og motormonteringslinjer komplett med tilhørende testanlegg. Industrial Solutions er også en verdensledende leverandør av orlogsskip og ubåter.

Materials Services

Materials Services

er fokusert på global materialdistribusjon, med rundt 480 nettsteder i 44 land. I fjor ble rustfritt stålproduksjon lagt til vår allerede brede portefølje. Vi tilbyr også et bredt spekter av innovative tjenester for produksjons- og prosesseringsselskaper. For eksempel håndterer vi forsyningskjedeadministrasjon for mange større selskaper, og sørger for at hver del de trenger er på rett sted til rett tid.

Steel

Steel

er en av verdens ledende leverandører av flatstål. Forretningsområdet Steel Europe står for høykvalitets stålprodukter, innovative produksjonsteknologier og tilpassede løsninger for krevende applikasjoner i et bredt spekter av bransjer. Våre hovedkunder inkluderer bil-, ingeniør-, energi-, emballasje- og byggebransjen.