You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Kvalitet og sertifisering

Kvalitet og sertifisering

Kvalitet

Kvaliteten på produktene våre er viktig. Dette er hva kundene våre forventer, men også får. Gjerne i markedene der repeterende arbeid skjer, er konsistent og høy kvalitet avgjørende. Det tar tid å tilbakestille en trykkbrems eller en dreiebenk. Unødvendig tid hvis du alltid kan bruke de samme innstillingene med en konstant kvalitet på grunnleggende materiale.

Pålitelighet

Våre kunder forventer ikke bare høy kvalitet på produktet, men også av vår service. Vår rolle i kjeden er å korte ned ledetiden og tilgjengeliggjøre materiale på kort sikt. Leveringssikkerheten er av avgjørende betydning her. Vi jobber daglig med ytelsen vår og optimaliseringen av dem.

Innenfor gruppen vår blir den høyeste verdien lagt på et kvalitetsmiljø. Dette sikrer at kunnskap er tilgjengelig i hele organisasjonen, samtidig som våre høyt kvalifiserte medarbeidere kan forbedre seg selv. Som mange andre lokasjoner på Materials Services, har vi allerede blitt tildelt kvalitetsledelse og sikkerhetssertifikater på jobben.

Sertifikater og sporbarhet

I samarbeid med Certificate Department of thyssenkrupp Materials Nederland garanterer vi et korrekt oppgjør av sertifikatet og inspeksjonsprosessen. De er kjent med kravene fra kundene og kontrollmyndighetene. De har også kunnskap om produktene og de forskjellige godkjenningene og kvalifikasjonene hos produsentene.

Produktene kan leveres med 2.2, 3.1 eller 3.2 sertifikater. 3.1-sertifikatene kan oppgraderes av et uavhengig kontrollorgan. Vi er autorisert av DNV til å stemple produktene.

Vi jobber tett med blant annet:

  • Lloyds Register
  • ABS
  • GL Group
  • Bureau Veritas
  • DNV

Inspeksjon av materiale

Alle våre produkter, som rund stang, plate, rør og profiler, kan testes mekanisk og kjemisk etter behov. Et uavhengig og akkreditert laboratorium, MME fra Ridderkerk i Nederland, utfører jevnlig ultralydtester på lagerene våre.